Національний центр “Мала академія наук України” разом з Центром слов’янських мов «Славос» (м.Бидгощ, Польща) проводять Міжнародну школу з культурної дипломатії для дітей Героїв Небесної Сотні, учасників АТО, дітей внутрішньо переміщених осіб з Автономної республіки Крим.

Вік учасників – 14-16 років. Школа проходитиме з 2 по 9 вересня 2018 року/Метою Школи є розвиток ціннісно-світоглядних компетенцій особистості, критичного та креативного мислення, знайомство учасників з європейською культурно-мистецькою спадщиною, вдосконалення навичок міжособистісної та міжкультурної успішної комунікації та розвиток умінь презентації української культури. Результатом Школи мають стати молодіжні локальні українсько-польські проекти.

Програма Школи включає заняття за методикою «Філософія для дітей» та іншими методиками неформальної освіти, майстер-класи, заняття відвідування музеїв, зустрічі з істориками, журналістами, митцями.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори покривають:
проїзд Київ – Бидгощ – Київ
локальні пересування
харчування
проживання
навчання
екскурсії
роздаткові матеріали.

Обов’язкова умова для кандидатів – наявність біометричного паспорту або звичайного закордонного поспорту з діючою шенгенською візою та страхового полісу.

Для участі у Школі необхідно заповнити анкету до 17 серпня 2018 року. Про відбір учасники будуть повідомлені 20 серпня на електронну адресу, зазначену в анкеті. За додатковою інформацією звертайтеся за адресою p4c@man.gov.ua, Юлія