Тиждень безпеки відбувся у Черкаській міській школі №24. До заходів долучилось і ПАТ “Черкасиобленерго”. Цікаві уроки для учнів 1 – 4 класів про електрику і електробезпеку провела інженер першої категорії навчального центру товариства Олена Коваль.

На заняттях діти у ігровій формі дізнались про роботу енергетиків, про те, звідки береться електрична енергія і чому вона небезпечна. А ще школярі проводили цікаві досліди  і головне, отримали інформацію щодо того, як безпечно поводитись із електричними приладами та енергетичними об’єктами. Після проведення тренінгу кожний школяр отримав сертифікат та значок знавця техніки електробезпеки.

– Висловлюю щиру вдячність вчителям та керівництву школи № 24 за те, що вони виховали таких кмітливих і допитливих школярів. Сподіваюсь, що хтось із них у майбутньому обере професію енергетика, – поділилась враженнями Олена Коваль.

Всього заняттями по енергетичній безпеці було охоплено вісім класів молодшої школи, і відповідно, 229 учнів. Ця кількість символічно співпала із параметрами якості напруги, визначеними чинним законодавством.