Цієї п’ятниці в одному з салонів краси Черкас, куди народна депутатка від “Слуги Народу” Любов Шпак записалася не під своїм іменем на педикюр та запізнилася на процедуру, відбувся конфлікт зі власниками салону. Про це на своїй сторінці Фейсбук пише лідер “Національного Корпусу” Дмитро Кухарчук.

“Річ в тім, що практика таких закладів передбачає відмову від надання послуги, якщо людина спізнюється більше, ніж на 15 хвилин. Пані Шпак було ж запропоновано зробити основу, без додаткових послуг. Тобто, наприклад, тільки пофарбувати нігті, а не робити повний педикюр. В результаті стався великий скандал, Шпак впала на землю і почала вимагати вибачень за те, що її побили. Власники салону викликали поліцію через неадекватні дії нардепки, яка махала посвідченням і била в вікна, але Любов Олександрівна вирішила втекти. Пізніше, в той же день, вже на її замовлення до салону приїхали інспектори “Держпродспоживслужба” з позаплановою перевіркою, а погрози з боку самої Шпак не припинилися”, – описав ситуацію, яка нібито сталась в салоні, Дмитро Кухарчук.

“Вы не знаете с кем связались”, – саме так звучала фінальна фраза Шпак, пише Кухарчука.

На разі коментарів від самої Любов Шпак немає. Наша редакція звернулась до пані Шпак в особистих повідомленнях у “Фейсбук”, проте відповіді поки не отримала.

Нардепиня від Слуги влаштувала скандал і погрози через запізнення на педикюр. 📲Більше новин – в моєму телеграм-каналі: https://t.me/slipo_ckЦієї п‘ятниці в одному з салонів краси Черкас, куди Любов Шпак записалася не під своїм іменем, а запізнилася на процедуру не менше ніж на 35 хвилин, відбувся великий скандал. Річ в тім, що практика таких закладів передбачає відмову від надання послуги, якщо людина спізнюється більше ніж на 15 хвилин. Пані Шпак було ж запропоновано зробити основу, без додаткових послуг. Тобто наприклад тільки пофарбувати нігті, а не шкрябати п’ятки. В результаті стався великий скандал, Шпак впала на землю і почала вимагати вибачень за те, що її побили. Власники салону викликали поліцію через не адекватні дії нардепині, яка махала посвідченням і била в вікна, але Любов Олександрівна вирішила втекти. Пізніше, в той же день, вже на її замовлення до салону приїхала ДержПродСпоживСлужба з позаплановою перевіркою, а погрози з боку самої Шпак не припинилися.«Вы не знаете с кем связались» – саме так звучала фінальна фраза після якої елітне БМВ Любов Олександрівни зникло за горизонтом. Я ж від себе хочу попередити всі інстанції від Податкової і Поліції до СБУ і криміналітету. Якщо ви спробуєте тиснути на підприємців по замовленню Народних Депутатів, ми будемо тиснути на вас. Ми це вміємо, ви це знаєте.

Geplaatst door Той самий Кухарчук op Maandag 13 juli 2020