Один із “Слуг народу” Черкащини вирішив подякувати виборцям всієї області від імені всіх переможців на позачергових парламентських виборах, що відбулись минулого місяця.

На таку думку наштовхують борди переможця по 195 окрузі від політичної партії “Слуга народу” Олега Арсенюка, які розміщені і в інших округах області – 194-му і 197-му, де на парламентських виборах перемогли інші люди.

На рекламних полотнищах Арсенюк дякує за довіру, виходить, за компанію, ще й виборцям Любові Шпак та Олександра Скічка. Напевне, недосвідчене “нове обличчя” трішки поплутало межі свого виборчого округу. Або ж, припустимо, – названі “слуги народу” просто настільки зайняті своєю політичною діяльністю, що попросили колегу подякувати і від їх імені також. Бо самі не встигають одночасно і свої фото разом із президентом постити, і народу дякувати.

blank

А може, Арсенюк розмістив свої “дякувалки” скрізь свідомо, вважаючи, що черкащани-його прихильники десь, та й побачать його портрети і просльозяться від замилування. Утім, тоді нелогічно, чому “арсеноподяк” немає в Жашкові чи в Умані. Хоча чому немає в Умані – логічно, бо тамтешній “вічний нардеп” Антон Яценко швидко втовкмачив би молодому колезі, чиї “береги він поплутав”.

А допоки Верховна Рада готується до першого засідання, де обранці приймуть присягу і зможуть “насолодитись” своїми повноваженнями в повній мірі, пан Олег Арсенюк продовжує займатись батьківською справою і не гребує особисто пропускати відвідувачів дискотеки в ресторанному комплексі “Бочка”. То на виборах Олег Олексійович гучно заявляв, що батько сам по собі, а він – живе власним розумом. Треба ж було відхрещуватись від одіозного минулого свого тата, який і в корупційних скандалах позасвічувався, і в кумах біглого екс-мера Черкас і нардепа-зрадника Володимира Олійника, що нині переховується в Москві, встиг походити, і Партію регіонів в Черкасах поочолювати, будучи депутатом від цієї політсили в міськраді. Та й самого сина в ту бандочку Януковичів – Тулубів Арсенюк-старший встиг втягнути, записавши Олега в кандидати в депутати по списках Партії регіонів.

Але ж вибори пройшли, то тепер вже можна і не “шифруваться”. Тепер вже можна, щоб тато водив синочка на всякі заходи, типу свята богатирської сили в Красенівці Чорнобаївського району, й інструктував, з ким тому “великому нардепу” ручкатися, а з ким і не говорить. Правда, до таких селфі з президентом Зеленським, як, скажімо, в Скічка, Арсенюка-молодшого поки що не допускають. Однак, напевне, просто до цього в тата поки руки не дійшли. З його досвідом і вмінням “втуляти” своїх людей у вигідні політико-бізнесові проекти, дивись, скоро Олег Олексійович не те що з Зеленським чи Коломойським сфоткається, а і до Макрона та Трампа добереться. От тільки сезон на “Бочці” закінчиться, так і зразу…

Варвара Горова