Черкащанин, який застрелив 33-річну таксистку із Києва, говорить, що має провали в пам’яті та часом йому “зносить дах”. За його словами, після вбивства разом з товаришем поїхали додому відпочивати.

Про це розповідають у сюжеті “Надзвичайних новин“.

Вбивці знайшли Юлію, яка працювала таксисткою, аби прогодувати 11-річного сина, через сервіс Bla-bla-car. Перед поїздкою жінка надіслала інформацію про чоловіків свої матері та розповіла, що їхатиме на Звенигородщину. Згодом про те, що Юлія перестала відповідати на дзвінки, матір повідомила правоохоронців.

Поліцейські виявили зниклий автомобіль у місті Ватутіне, таксистки в автомобілі не було. Правоохоронці встановили, що на автівці приїхали двоє чоловіків, які знаходяться в будинку, де припарковано авто. Їх затримали. Під час обшуку в будинку поліцейські виявили ключі від автомобіля потерпілої та пістолет з глушником.

Журналістам черкащанин, який двічі вистрелив жінці в голову, говорить, що мав намір їхати додому, до сім’ї, але потім йому “знесло дах”. Чоловік говорить, що майже на пам’ятає подробиць вбивства, хоч був і не в стані алкогольного сп’яніння.

– Погано пам’ятаю…ховали тіло. Товариш допомагав, – зазначає підозрюваний.

Правоохоронці додають, що вбиту було знайдено без джинсів, їх підозрювані спалили, адже ті сповзли поки тіло тягли по землі, щоб заховати. Після цього чоловіки забрали гроші, цінні речі й на викраденій автівці поїхали додому.

Затриманим  26 та 28 років, один із них перебував у розшуку: два роки тому він вже стріляв у людину.

Наразі чоловіків взято під варту. За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

https://youtu.be/ZAhd-MBf7K4