Сьогодні вночі по поштових скриньках Черкас почали розповсюджувати чорнушні листівки із закликами голосувати на виборах проти чинного мера Анатолія Бондаренка, бо тоді з міста нібито піде управлінська компанія “Нова якість”. Фото назаконної агітації виклав на своїй сторінці у “Фейсбук” сам Бондаренко.

“Зрозуміло, що зараз у другому турі є два кандидати: я та мій опонент. Нічні дії штабу конкурента свідчать про одне, що вони готові на все! І на брехню, і на нічні поклейки. Вони не зупиняться ні перед чим. Хочу зауважити, що неочікувано відкрився істинне моральне обличчя мого опонента. Друзі! Ви розумні, я знаю, що ви відрізняєте брехню від правди. Дуже неприємно, що ваші скриньки наповнилися такою макулатурою. Прошу 22 листопада підтримати реальні справи! Дякую вам!” – написав Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, “Нова якість” як управитель багатоквартирних будинків зайшла в Черкаси з “благословіння” екс-заступниці міського голови Людмили Бордунос, яка працювала у виконкомі за квотою “Самопомочі”, а ця політична сила зараз відкрито і публічно підтримує саме опонента Бондаренка – Віктора Євпака. І якраз “Самопоміч” називав “політичним дахом” “Нової якості” і її комунальних афер інший заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар після історії із замовленням його вбивства, яке вдалося відвернути завдяки блискучим діям СБУ. А от Бондаренко як міський голова Черкас навпаки – підписав документ про розірвання угоди із “Новою якістю” щодо вивезення негабариту, публічно наголосивши, що мерія Черкас цілком на боці пересічних городян і буде відстоювати їхні інтереси у протистоянні із управлінською компанією. Більше того, у ЗМІ також повідомлялось, що “Нова якість” також у другому турі підтримує саме Віктора Євпака, бо за це він нібито пообіцяв розширити її “зони впливу” на місто.