“Одна з найкращих практик для усіх акторів – перегляд фільмів. Це стосується початківців і акторів, котрі мають за плечима п’ятдесят чи сотню проектів.” – розповів у Інстаграм зірковий актор з Черкащини Тарас Цимбалюк.

“Особливо колеги зрозуміють : іноді ви можете подивитися фільм, котрий практично за усіма критеріями стане для вас повним розчарування… Але раптом, один з героїв може виконати якийсь особливий жест чи погляд, котрий вам довподоби…і ви готові його класти в «копілку» – арсенал своїх акторських опцій… і тільки заради цього вже було варто побачити цю картину.

Більш того, педагоги в університеті вчили нас, що варто просто спостерігати за людьми на вулиці, щоб ми могли поповнювати свій багаж. Тоді це звучало трохи неочікувано… в 17 років здається, що ти приїхав до столиці здобувати вищу освіту, і, тим самим, повинен відчувати її освоєння на більш фізичному рівні… Тоді було багато запитань… Але, оскільки було дико цікаво, все це сприймалось з захватом!

Є фільм за участі одного з моїх улюблених акторів – Крістіана Бейла – «З пекла»… Пам’ятаю, що це перший фільм у моєму житті, котрий я подивився два рази підряд. Я їхав у потязі зі Львова після зйомок і чотири години спостерігав за грою практично ідеального ансамблю акторів і Крістіаном Бейлом – в першу чергу. Це досить очікуване за сюжетом чоловіче кіно. Але декілька його сцен однозначно будуть у моєму особистому підручнику акторської майстерності. Думаю, такі фільми, такі враження… є у арсеналі багатьох поціновувачів кіно.” – написав актор.