У районі продовжуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Про дорожні ремонти, які тривають на Монастирищині, інформують в РДА.

На минулому тижні  тривали  ремонтні роботи по дорожній розмітці на дорогах О241223 Монастирище – ст. Монастирище – Коритня, О241224 ( ст. Монастирище – Тарнава – Терлиця ) – Леухи. Далі влаштування дорожньої розмітки планується у напрямку села Коритня та на ділянці дороги Цибулів – Шарнопіль – Зюбриха. Роботи виконує підрядник ПП ДорСтрой, субпідрядник Уманська ДЕД.

Продовжується ямковий ремонт на автомобільній дорозі О241603 Христинівка – Верхнячка – Сарни – Монастирище, роботи виконує Монастирищенський райавтодор.

На Цього тижня плануються роботи на автодорозі О241 Івахни – Лукашівка – Тарасівка ( відрізок до села Тарасівка). Буде виконано грейдерування узбіччя, видалення парості, що перешкоджає безпеці дорожнього руху, і дерев, що розташовані занадто близько до кромки проїжджої частини та ямковий ремонт. Роботи з ліквідації ямковості застосовуються для усунення деформацій покриття та забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування. Виконання цих робіт дасть можливість відновити автобусний маршрут.