На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» минулого тижня з 3 по 10 травня було ліквідовано майже 12 тис. кв. м деформацій та пошкоджень на дорогах загального користування державного значення у Черкаській області, пише газета “Черкаський край”.

Протягом тижня філіями ДП «Черкаський облавтодор» виконувались також роботи з експлуатаційного утримання автошляхів області. Зокрема, виконувалися роботи з встановлення нових або заміна старих дорожніх знаків, обкошування узбіч, ремонт транспортного бар’єрного огородження, фарбування бар’єрного та перильного огородження, прибирання від сміття та бруду проїзної частини автодоріг, прибирання нанесеного ґрунту під бортовим каменем і т.д.

Як інформує прес-служба САД у Черкаській області, ремонтні роботи продовжуватимуться й надалі за сприятливих погодних умов. Загалом з початку року було ліквідовано майже 62 тис. кв. м ямковості покриття на дорогах загального користування державного значення у Черкаській області.

Відремонтовані квадратні метри — багато це чи мало? Варто лише порівняти з однією цифрою: довжина автомобільних доріг загального користування в області складає 6142,8 км, в тому числі з твердим покриттям 5969 км. Майже всі вони, за незначним винятком, майже всуціль уражені ямковістю.