Із черговими перемогами повертається додому найменша команда школи “Черкаських Мавп”. Підопічні Максима Міхельсона, Василя Івлєва та Світлани Маляр-Белінської проводять успішний виїзний тур в Одесі. Там наші юнаки 2009-го року народження здобувають три яскраві перемоги, інформує ВІККА.

Найтяжчим для черкаських гравців видалося протистояння з вихованцями баскетбольної школи ім. Літвака. Команди по черзі перехоплювали лідерство на паркеті, повсякчас розігруючи низку цікавих комбінацій на обох кінцях майданчику. Втім, “Черкаські Мавпи-2009” виявилися сильнішими і вирвали перемогу в одеситів – 56:51.

Після цього виїзного туру ВЮБЛ, “Черкаські Мавпи-2009” мають у своєму активі 18 перемог та жодної поразки. Нині наші хлопці забезпечили собі місце у Фіналі чотирьох та готуються до домашнього туру чемпіонату. На рідному паркеті “Мавпи-2009” прийматимуть суперників із Києва та Ужгорода.

 “Якщо у перших двох іграх наші хлопці перемогли надвпевненно, то в останній день туру на них чекало справжнє випробування нервів, волі, характеру та баскетбольного хисту. Віддавши всі сили, наші бійці встояли, та втримали переможний рахунок, чим ще раз підтвердили свої амбіції на цей сезон. Особливо хочеться відзначити роботу наших тренерівМаксима Міхельсона, Василя Івлєва та Світлану Маляр-Белінську. Адже у найскладніших моментах хлопці приймали не по віку дорослі рішення”, – сказав асистент тренера Віктор Лихолай.