Відомого українського співака Олега Винника складно відрізнити від учасника популярного шоу, пише “politeka.net”.

Нещодавно творці “Холостяка” опублікували в Мережі фотографію нового героя, за чиє серце боротимуться красиві дівчата. Ним став високий і спортивний тренер з довгим волоссям, як у співака.

Йдеться про британську версії телешоу. Як стало відомо, роль завидного нареченого отримав Алекс Маркс. Він практично повний двійник Олега Винника. Їх об’єднує високий зріст, гострі риси обличчя, зачіска, спортивна фігура і навіть статура. Українські фанати виконавця тут же знайшли подібності в зовнішності двох чоловіків.

На промо-фотографії Алекс Маркс постав в чорному брючному костюмі з білою сорочкою і “метеликом”. В руках він тримає самотню червону троянду – символ “Холостяка” і путівка до наступних випусків для учасниць.

Не так давно Олег Винник сфотографувався з аналогічними квітами. Букет червоних троянд контрастував з чорної сорочкою співака. Варто зазначити, що в такому форматі знамениті чоловіки особливо схожі один на одного.

blank

З’явилася також інформація про життя Алекса Маркса. Чоловік народився в англійському Кенті. Він володіє власним спортзалом і працює персональним тренером в Південному Лондоні. Спеціалізується на фітнесі для вагітних, тренуючи жінок під час і після пологів. Він зізнався телевізійникам, що готовий завести власну сім’ю після створення успішного бізнесу.

Зріст нового героя “Холостяка” становить 201 сантиметр. Він помітно вищий за Олега Винника, який виріс до 175 сантиметрів. Це найсильніша відмінність між “двійниками” в світі шоу-бізнесу. Крім того, можна відзначити більш пишну зачіску Алекса Маркса.