Перемогою відкрила сезон футзальних змагань команда «Черкасиобленерго». 17 листопада 2019 року у СК «Будівельник» відбулася перша гра команд вищої ліги 1 туру Чемпіонату Черкаської області.

В першій грі сезону зустрілися команди «Громада-СУЕМ» та «Черкасиобленерго» – результат 2:5 (0:1) на користь енергетиків.
Голи забили: Сорокін, Лобов (2), Коркішко, Аргєєв.

Стартову гру чемпіонату нового сезону команди почали у досить-таки швидкому темпі – висока кваліфікація гравців по обох половинах поля дозволяла грати без розвідки. Рівна боротьба спостерігалася протягом трьох-чотирьох хвилин гри, а потім все частіше м’яч перебував під контролем обленергівців. Проте господарі поля гостро контратакуали і на 7-й хвилині гри одна з таких атак ледь не завершилася взяттям воріт гостей, але Сорокін зумів зреагувати на удар у виконанні Конюші.

За дві хвилини до завершення тайму (цього року грають «чистий час» – тайм по 12 хвилин) команда «Черкасиобленерго» перейшла до атакувальних дій з воротарем. Досить швидко такий тактичний хід дав свій позитивний результат і Лобов відкрив рахунок – 0:1.

blank

Початок другої половини зустрічі показав налаштованість гостей збільшити свою перевагу у рахунку, поки «Громада-СУЕМ» діяла на руйнування атак суперника. Але у господарів на 16 хвилині під час розіграшу кутового м’яч залітає у ворота гостей – 1:1 (співавтор гола Сторчоус). Та через 25 секунд Коркішко гарматним ударом повертає перевагу своїй команді – 1:2. Після цього гра стала ще жвавішою і набула дещо відкритого характеру: команди менше почали приділяти уваги захисним діям.

На 19 хвилині Лобов б’є по і рахунок стає 1:3. А через хвилину воротар «Черкасиобленерго» Сорокін влучним попаданням у рамку ще більше деморалізує суперника – 1:4. Після цього команда Сергія Гупаленко (головний тренер «Черкасиобленерго») перейшла до довгого розіграшу м’яча і поплатися за це пропущеним м’ячем – 2:4. Але досить швидко Аргєєв закінчує контратаку влучним ударом і ставить крапку у зустрічі.

За інформацією “Черкасиобленерго”.