“До останнього часу прізвище Винник асоціювалося в мене виключно з депутатом Іваном Вінником, я й гадки не мала про існування його тезок” – пише на “Фейсбуці” народний депутат з Черкас Ірина Геращенко.

“І ось мої більш продвинуті в шоу- бізнесі друзі здивували інформацією, що найбільші касові збори і зали збирає інший Винник, кумир жіночок до 50 і після 50. «Ну, мені ще не 50, можливо, тому я вперше чую про такого виконавця»- пожартувала я. «Але твоя мама точно знає, от спитай!»- підтрунювали друзі. «Мама любить книжки, й навряд чи знає про такого виконавця» – продовжувала я своє, але запитала в мами, чи знає вона співака Винника. «Звичайно!» – з ентузіазмом відповіла мама, чим дуже мене здивувала, й продовжила шокувати знаннями біографії нового кумира українок: Він, до речі, наш земляк, з Черкащини, дуже гарний! 

Я так розумію, що терміново потрібно вивчити всіх зірок естради, бо це, можливо, майбутні колеги. Все змішалося в нашому домі, політика перетворюється на шоу, а шоубізнес масово йде в політику. Нові нові обличчя.” – жартує депутатка.