“Дива інженерної думки” з черкаських вулиць вже ліквідовані. Але виглядало, як щось середнє між місцем ночівлі безхатченків, «ізбушкою на курячих ніжках» та змайстрованою дітьми «халабудою». Натомість всі ці конструкції мали якесь господарське призначення: в одній обробляли оверлоком килими, в інших взагалі додумались зробити робоче місце – там сиділи охоронці. Яскраве свідчення ставлення як до клієнтів, та і до власних працівників. Неестетичні, антисанітарні, абияк зроблені з різного мотлоху. Повідомив очільник депатрмаменту інспектування Станіслав Коломієць.

“Але ж якість не буває некрасива. Товари і послуги, що надаються господарствами із подібними об‘єктами, апріорі не можуть бути добрими. Ставлення до клієнтів завжди базується на філософії підприємця. А про яку філософію «зробити як найкраще» може іти мова в місці, де стоїть така купа сміття?

Поважайте себе, поважайте оточуючих. Робіть все на совість, робіть красиво, робіть якісно. Кращий світ навколо кожного із нас починається із власного вміння робити його кращим.” – зазначив чиновник.

blank

blank