З нагоди Дня охорони праці в рамках робочого візиту голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» відвідав Шполянський та Смілянський райони електричних мереж. Повідомили у прес-службі товариства.

Олег Самчук поспілкувався з колективами та дізнався про стан справ у підрозділах. Голова правління оглянув капітально відремонтовані диспетчерські та перевірив, як тривають ремонтні роботи інших приміщень, а також який об’єм залишається на наступний рік.

blank

У Шполянському РЕМ провели капітальний ремонт приміщення диспетчерської служби, зробили кухню та зону відпочинку, облаштували необхідною побутовою технікою – все для поліпшення робочих умов наших працівників. З метою підвищення енергоефективності та комфорту в будівлях підрозділу провели повну заміну вікон.

blank

У Смілянському РЕМ ремонтні роботи тільки починаються. Головне – це серце підрозділу, тож в першу чергу була відремонтована диспетчерська. Також розпочалася заміна вікон. Надалі визначається пріоритетність першочергових робіт.

blank

Крім того, голова правління поцікавився станом господарської діяльності підрозділів, оглянув техніку і обладнання та дізнався про нагальні потреби районів електромереж. Запевнив, що на досягнутому зупинятися Товариство не буде. Він і надалі буде сприяти в осучаснені приміщень відокремлених структурних підрозділів та безпосередньо в удосконалені робочих місць і покращені умов праці, оскільки головна цінність для Товариства – це працівник.

blank