На сьогоднішньому засіданні виконкому, 1 червня, вже почали звітувати про стан виконання робіт підрядні організації, які здійснюють будівництво та реконструкцію об’єктів за кошти міського бюджету, пише zmi.ck.ua.

Однак, на засідання з’явився лише заступник директора ТОВ “Черкасиміськбуд” Володимир Дмитренко. Мова йшла про роботи в гімнастичному залі, що зводять у будівлі колишнього кінотеатру “Мир”. Його планують відкрити 1 вересня.

За його словами, у ході виконання робіт виникла потреба у додаткових роботах на 2 млн 900 тис. грн. Ці кошти вже отримані. Великий спортзал мають здати до 1 липня для встановлення обладнання. У малому – роботи вже майже завершили, лишилося пофарбувати підлогу. Втім, ще необхідно 400 тис. грн  для збільшення потужностей електропостачання.

Зауважимо, що сьогодні, 1 червня, мали також прозвітувати підрядники щодо облаштування запасного поля на стадіоні “Центральний” та стан виконання робіт у Першій музичній школі. Як зазначив заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов, підприємці були запрошені.

Володимир Халай, який не з’явився,  натомість надіслав листа з інформацією про те, що певні роботи на запасному полі стадіону він не може виконувати через затримки фінансування з боку департаменту освіти, що заперечив Богдан Бєлов.

Наразі звітує директор департаменту архітектури Артур Савін щодо ремонту доріг на вулиці Грушевського, Смілянського, Хрещатик, адже підрядник, який виконує роботи, не з’явився, оскільки перебуває у Харкові.