Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 9 вересня, близько 4 ранку.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці в Телеграм-каналі, пише “Zmi.ck.ua”.

Правоохоронці виявили, що  на 109 км траси Київ-Одеса, поблизу села Чупира, автомобіль “Mercedes Sprinter”, яким керував 37-річний водій. Відомо, що він перевозив 13 пасажирів – паломників-хасидів із міста Умань до аеропорту “Бориспіль”.

За попередньою інформацією, водій авто рухався в правій смузі з реверсним рухом і різко отримав засліплення світлом фар зустрічного транспортного засобу. В результаті цього він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, однак виконуючи маневр правою стороною, зіткнуся із зустрічним автобусом, після чого його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

В результаті ДТП один пасажир, 45-річний іноземець, який був у мікроавтобусі, загинув. Всі інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.

Як повідомляє “Апостроф”, у 45-річного загиблого залишилося 12 дітей. Як розповіла речник поліції Київської області Ірина Прянишникова, медики на місці ДТП намагалися реанімувати потерпілого ізраїльтянина, але на жаль, він загинув. Обидва водії в момент ДТП були тверезими.