У селі Веселий Кут люди звинувачують 25-річного хлопця у нападах на жінок. Той нібито тероризує їх та пропонує інтим. Нещодавно напав на місцеву вчительку. Повалив її та почав душити. На шум вибіг чоловік і врятував дружину. Розповідає Сергій Радченко у виданні “Вісті Черкащини“.

–Це сталося в будинку цієї жінки, – розповідає староста Павло Козаченко. – Вона почула, що хтось тихенько стукає. Подумала, що прийшов син і пішла відкривати. А це був Назар. Накинувся на неї й почав душити. Вдома був її чоловік. Вибіг і відігнав хлопця. Після цього вона зателефонувала мені. Я почав його шукати. Прийшов додому й запитав у батьків, де він. Ті не знали. А пізніше сам до мене прийшов. Каже: «Я прийшов здаватися. Викликайте поліцію».

Перед цим хлопець ще кілька разів відзначився у своєму й сусідньому селі.

– Якось в іншому селі побив скло на машині, – продовжує Козаченко. – Ні з того ні з сього. Не розумію мети його вчинку. А то жінок тероризував. Пропонував секс і показував «інструмент». І кому? Жінкам, яким по 80 років.

Селяни підозрюють, що хлопець має психічний розлад. Проте староста не підтверджує цього. Каже, молодик іноді зловживає спиртним, хоч і не є алкоголіком. 4 місяці тому повернувся з армії. Служив у Нацгвардії.

– В нього немає довідки про якісь проблеми з психікою, – пояснює Козаченко. – А от випити може. При цьому, він не алкоголік. Та п’яним не контролює себе. Не уявляю, як його взяли в армію. Хоча ще не таких брали. Він мені зізнався, що хоче лікуватися, аби зовсім не пити. Має батьків. Жодних претензій до них ніколи не було.

Остання жертва нападу заяви до поліції не писала. Інші жінки також відмовилися залучати правоохоронців.

– Ніхто не захотів заявляти на нього, – говорить староста. – Не знаю, може бояться, чи ще якісь причини. Я його не випускаю з поля зору. Але йому спокійно можна дати за «хуліганку» і відправити на громадські роботи. А в селі є що робити.

Журналісту вдалося поспілкуватися хлопцем. Стверджує, що майже нічого не пам’ятає.

– Я бачив, що про мене написали в соцмережі. Там частина неправди, – запевняє Назар Гудима. – Ніби напав і зґвалтував. Можливо й душив, але я не ґвалтівник. Що пропонував жінкам інтим, також може бути й правдою. Але я не пам’ятаю нічого. Я п’ю мало й рідко. Але коли вже вип’ю, то себе не контролюю. В армії взагалі не пив.

Найближчим часом чоловік планує відправитися на лікування шкідливої звички.

– Я хочу полікуватися, щоб люди мене не боялися, – зізнається Гудима. – В селі зі мною ніхто не свариться, бо не виходжу з дому. Мені соромно. Живу з батьками. Вони розпитували, що і як. Та я не хочу про це говорити. З батьками теж соромно таке обговорювати.

Лікуватися веселокутець поїде вже цього тижня. Староста особисто домовився з медиками й слідкуватиме за процесом одужання скандального чоловіка.