Завдяки довжині нижче коліна сукні міді мають особливий шарм, привабливість і загадковість. Вони підходять як для романтичних побачень, так і роботи в офісі. Саме тому такі плаття користуються неабиякою популярністю у жінок. Щоб знайти свою ідеальну сукню міді, потрібно знати, що враховувати при її виборі.

blank

Ідеальна довжина

Значення ідеальної довжини залежить від ніг:

  • стрункі та довгі ― довжина будь-яка;
  • худі ― довжина до середини гомілки, вона вважається класичною для міді;
  • повні чи короткі ― довжина вища від кісточки на долоню, у цьому випадку до сукні рекомендується підібрати взуття на високих підборах, це зробить ногу візуально стрункішою, а також додасть зросту.

Купуючи сукню в інтернет-магазині, наприклад ТУТ, вам легко буде підібрати необхідну довжину, орієнтуючись на розмірну таблицю або параметри моделі. Також з цим може допомогти менеджер магазину.

Ідеальний фасон

Головна перевага суконь міді ― універсальність. Вони підходять жінкам будь-яких комплекцій на будь-які випадки життя, потрібно лише підібрати відповідний фасон:

  • футляр ― найбільше підходить власницям фігур «прямокутник» і «пісочний годинник», однотонна лаконічна модель стриманого відтінку ― для офісу, сукня ніжного кольору з мереживними вставками ― для побачень;
  • пряма ― для жінок з будь-яким типом фігури, залежно від забарвлення та підібраних аксесуарів сукня прямого крою підходить для створення образу як у повсякденному, так і діловому стилях;
  • кльош― лише для худорлявих дівчат, тому що такий фасон робить талію та стегна об’ємнішими, розкльошені моделі ― чудовий вибір для прогулянок, побачень і вечірок;
  • обтягуючі ― для жінок з ідеальною фігурою, які підбирають сукню для вечірки або роботи в офісі, все залежатиме від забарвлення та декору.

Разом з тим більшість однотонних суконь міді класичних фасонів дозволяють створювати образи у романтичному, повсякденному, а також діловому стилях. Для цього потрібно лише підібрати відповідне взуття та аксесуари.