Київський регіональний центр оцінювання якості освіти високо оцінив професійні якості педагогічних працівників Канева під час цьогорічного проведення державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання. Нагадаємо, попри загрози скасування ЗНО у цьому році у зв’язку із епідеміологічною ситуацією поширення COVID-19, Уряд все ж таки надав дозвіл на проведення тестування, але з дотриманням карантинних вимог.

У Каневі ЗНО проходило у двох визначених для цього закладах – це ЗОШ №4 і Канівське ВПУ.

У тестуванні з української мови і літератури, що, нагадаємо, є обов’язковим для вступу до всіх вишів України, взяло участь близько 400 дітей. Це – як випускники безпосередньо зі шкіл Канева, так і інших начальних закладів міста, району та ОТГ.

З решти предметів канівські випускники складали ЗНО в інших містах в межах області. Для цього було організовано централізоване підвезення.

За якістю проведення ЗНО та, головне, дотриманням карантинних вимог стежила спеціально створена розпорядженням міського голови робоча група.

Директор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлана Сакаєва щиро дякує Канівському міському голові Ігорю Ренькасу за співпрацю в проведенні державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання 2020 в закладах освіти громади.

«Високо цінуємо відповідальне ставлення до справи, дружню підтримку та професійні якості педагогічних працівників. Просимо відзначити за організацію ефективної роботи, створення безпечних і сприятливих умов для цьогорічних учасників тестування у пунктах проведення ДПА/ЗНО начальника відділу освіти Надію Голду, працівників відділу Тетяну Яковіну, Ларису Гнєд, працівників освіти Ольгу Ліворук, Ірину Вербу, а також відповідальну за пункт проведення ЗНО «Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4» Тетяну Бобро», – йдеться в повідомленні.