Тимчасова споруда, встановлення якої мер інспектував у вихідні 30 квітня, виявилася законною.

Про це Анатолій Бондаренко повідомив у коментарі “18000”.

Нагадаємо, раніше мер Черкас виявив встановлення споруди і навіть викликав під час свого стріму на місце начальника міського управління інспектування. Щоправда, як виявилось, Віталій Косяк так і не приїхав, адже був вихідний.

– Я дав доручення, почали розбиратися. Виявилося, що документи були видані ще попереднім міським головою. Видані ще 10 років тому. Щоправда не такої квадратури кіоск, а менший. Але документи були в наявності, – повідомив результати свого розслідування Бондаренко кореспонденту 18000.

Водночас він зазначив, що інспектування – це не його робота.

– Я дав доручення керівнику муніципальної інспекції перевірити наявність документів щодо цієї МАФ. Це не повноваження міського голови. Я що наглядач? Маю біля кожного смітника стояти, контролювати, щоб люди не викидали великогабаритне сміття? Є відповідні державні службовці, правоохоронні органи, які повинні відпрацьовувати ті кошти, які платить їм територіальна громада міста, – сказав мер.

Нагадаємо, сьогодні вночі мер у своєму стрімі заявляв, що отримує задоволення від інспектування доріг “та інших процесів, що відбуваються у місті”.