Авто для бойових завдань, необхідний інструмент та смаколики передав колектив ПАТ «Черкасиобленерго» черкащанам, які захищають нашу державу на сході країни в лавах добровольчого батальйону «Айдар».


– Підтримувати наших воїнів та волонтерів – обов’язок кожного, хто живе на території миру та спокою. Від імені колективу Товариства вітаю всіх чоловіків і жінок з Днем Збройних Сил України та бажаю міцного здоров’я, наснаги, незламної віри і потужної тилової підтримки. Сподіваюся, що автомобіль та інструменти полегшать виконання завдань черкащанам добробату «Айдар», а гостинці з дому – зігріють душу. 67 наших працівників перебували в зоні бойових дій, на превеликий жаль, один з них не повернувся. Нині близько пів сотні наших колег несуть службу в лавах Збройних Сил України. Ми пишаємося мужністю, сміливістю і патріотизмом тих українців, які впродовж цих чотирьох років боронять нашу землю. Міць української держави – у єдності армії та народу. Всі, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі України, хто усіляко підтримує наших захисників на сході – є гідними поваги та шани. Бажаю миру, здоров’я, добробуту, світлого настрою та щастя вам і вашим родинам, – сказав голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

blank

blank

З нагоди свята, вшановуючи мужність та відвагу працівників ПАТ «Черкасиобленерго», які залучалися та брали безпосередню участь в антитерористичній операції або на даний час беруть участь у операції об’єднаних сил на території України, захищають її соборність та державний суверенітет, Товариство виплатило одноразове заохочення у розмірі 1000 грн, а також матеріальну допомогу 5000 грн вдові загиблого учасника бойових дій.