Вже цієї суботи, 16 червня, команда програми «ДЖЕДАІ» на 2+2 на чолі з ведучою Катериною Нестеренко вирушить у Черкаси, аби зустрітися зі своїми глядачами та розповісти маленьким черкащанкам у простому та цікавому форматі про правила поведінки на дорозі та біля неї, пише “Про все”.

«ДЖЕДАІ» чекатимуть усіх охочих 16 червня о 10:30 в парку «Долина Троянд» (вхід на перетині вулиці Гагаріна та Замкового узвозу). В програмі: інтерактивний майстер-клас з конкурсами та вікторинами для дітей щодо правил безпечної поведінки на вулиці, перегони на машинках з радіокеруванням, посвята у ДЖЕДАІв, яскрава фотозона, а також неформальне спілкування з ведучою Катериною Нестеренко та кореспондентом Максимом Хотіленко.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Ця зустріч стане початком нового курсу на зближення проекту із своїм глядачем. Окрім виїздів в області, які команда «ДЖЕДАІ» планує продовжувати і надалі, програма також активно працює над створенням мережі регіональних корпунктів по всій Україні. Власні кореспонденти проекту вже запрацювали у Харкові та Одесі, а до кінця року «ДЖЕДАІ» планують залучити своїх представників і в решті міст-мільйонників. Проте, редакція запевняє, що завдяки сучасним технологіям «джедаєм» можуть стати усі охочі:

– Ми прагнемо бути ближчими до нашого глядача, чути про його проблеми, а також запевнити його, що позитивні зміни може ініціювати кожен з нас. Наша команда планує завітати у всі регіони України, а паралельно починає активно занурюється в інтернет: разом ми будемо спілкуватися із глядачами в соціальних мережах. Там кожен зможе звернутися до нас за порадою, запропонувати тему, зрештою поскаржитися на стан доріг чи бездіяльність поліції. Також найближчим часом ми повертаємо в ефір улюблений багатьма конкурс –  на сайт програми можна буде заливати відео, найцікавіші з яких ми покажемо в ефірі. Так, кожен зможе стати «ДЖЕДАєм» свого міста– коментує ведуча «ДЖЕДАІ» Катерина Нестеренко.