Сьогодні під стінами Черкаської ОДА представники кількох сіл та містечок області вимагали в обласної влади дослухатися до їх пропозицій щодо створення ОТГ.

“Під крики «Ганьба» зустріли сьогодні очільника Черкаської обласної адміністрації Романа Боднара і його заступника Роман Карманніка жителі Свидівка, Будища, Новодмитрівки, Золотоноші, Дубіївки і Черкас…” – написав на Фейсбуці лідер Національного корпусу Черкащини, учасник мітингу Дмитро Кухарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві громади Канівщини повстали проти об’єднання з райцентром

Наша редакція уже повідомляла про публічні акції жителів кількох сільрад Черкащини, які наполягають на своїх варіантах створення ОТГ. Обласна влада не чує селян і категорично виступає за свої пропозиції та плани. Отож, представники цих “непочутих” поки що громад і зібралися під приміщенням ОДА, щоб ще раз нагадати про свої вимоги.

blank

“Влада не чує українське село! Влада хоче продати землю іноземцям, а село урбанізувати, за їх логікою «аби не нило». Вони вже знищили систему правоохоронних органів, нищать медицину і освіту. Нині вони хочуть вбити українське село, де живе справжній дух України. Чи можемо ми дозволити їм це?” – емоційно заявив Дмитро Кухарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селяни із Сигнаївки просять очільників ОДА дати їй самим обирати своє майбутнє (Фото)

“Роман Боднар: чемодан – вокзал – Чернівці!” – резюмує громадський діяч.

blank