Департамент культури та взаємозвʼязків з громадськістю облдержадміністрації спільно із видавництвом “Черкаська майстерня друку”  (ПП Чабаненко Ю.А.) та книжковим супермаркетом “Буквиця” презентували книги Парасковії Степенькіної та Тетяни Полякової “Палацовий ансамбль на гранітних берегах” (серія “Дивовижі Черкакщини”) і Валентини Коваленко “Втеча”. Про це інформують в Департаменті культури.

Ці твори були рекомендовані до друку експертною радою облдержадміністрації з питань розвитку книговидавничої справи в області та видані коштом обласного бюджету.

Книга науковців Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного  заповідника про історію будівництва й становлення палацового ансамблю в Корсуні, є першим історіографічним дослідженням, сформованим на підставі архівних українських та зарубіжних документів, а також спогадів очевидців.

Водночас повісті Валентини Коваленко, що розповідають про долю підлітків, які живуть серед нас, є глибокими психологічними та патріотичними портретами не лише наших сучасників, а й далеких пращурів.

Отже, завдяки співпраці влади, підприємців та творчих особистостей, заклади культури, освіти, а також усі, хто любить друковане слово, отримали чудову нагоду поповнити свої бібліотеки ще двома самобутніми й оригінальними виданнями.