У Черкасах відбувся IT Career Day – подія, що зібрала найбільших роботодавців у сфері ІТ, які розкрили її секрети усім бажаючим створити успішну ІТ-кар’єру. Третій рік поспіль цю подію організовує об’єднання черкаських ІТ-компаній — Cherkasy IT Cluster, пише “Вичерпно”.

Цьогоріч професійне свято ІТ-кар’єри зібрало 13 ІТ-компаній, які презентували різні аспекти роботи ІТшника, та майже півтисячі черкаських студентів.

– Ми змогли в черговий раз зібрати компанії, які є лідерами IT-ринку в Черкасах — в одному місці — щоб показати, що можливості рости і розвиватися в сфері IT у нас в місті є, — констатує керівник Cherkasy ІТ Cluster Анастасія Негода. — Показали ці можливості, розповідали, на які моменти потрібно звернути увагу при старті в цій галузі, поділилися важливою та актуальною інформацією, яка необхідна для розвитку професійних та особистих навичок. Такі івенти, як IT Career Day, є одним із найпопулярніших напрямків діяльності Черкаського ІТ-кластера. Такі заходи – хороший привід для  нашої молоді, щоб познайомитися з ІТ-компаніями, поспілкуватись, поставити всі цікаві питання. Це така собі профорієнтація в публічній площині — можливість встановити діалог з талановитою молоддю. А їй – дізнатись більше про одну із найпрестижніших та найперспективнішій сфер, аби зробити собі у ній успішну кар’єру.