Уже другий тиждень в різних мікрорайонах Черкас редакція нашої медіагрупи “Нова молодь Черкащини” – “Дзвін” проводить промо-акцію з популяризації наших видань. Для цього ми роздаємо з наметів спецвипуски газети, де розмістили найрезонансніші публікації.

“Зараз люди мало читають газети, бо купувати чи передплачувати – дорого, – каже екс-депутатка міської ради Борисова, яка працювала ще за каденції Олійника. – А хочеться ж бути в курсі, що робиться в місті”.

blank

Паралельно наші журналісти питають у перехожих, як вони оцінюють роботу міських обранців, мера та які проблеми варто було б вирішувати в Черкасах першочергово.

“Порівняно з Олійником чи Волошином, нинішній міський голова Бондаренко працює на “п’ятірку!”. А от щодо проблем, то хотілося б донести, що не всі будинки в місті можуть бути ОСББ. Моя донька, наприклад, живе в старому будинку, і щоб його довести до ладу, відремонтувати навіть найпершочерговіші проблемні ділянки – треба величезні гроші, яких у мешканців немає. Або, наприклад, хтось захотів змінити труби каналізаційні, і весь будинок два тижні потерпає без каналізації. А якби був ЖЕК, то якось би цю роботу організували раціональніше. Тож краще, щоб такий житловий фонд залишався на утриманні комунальних господарств”, – вважає екс-депутатка.

А от черкасець Григорій Федорович вважає, що головне в місті – дороги і тротуари.

“Треба, щоб продовжили ремонтувати дороги і тротуари. Ось плитку поклали на бульварі: пишуть, що дорого, можна було дешевше. Але ж вона гарна, і в нас тут уже кілька років лежить. Та ж тільки це – бульвар Шевченка, а ми живемо в глибині Казбету, то хотілося б, щоб і до нас дійшли з плиткою і асфальтом. І тарифи оці на вивезення габаритного сміття! Що це таке? Оця “Нова якість”? Хто її пустив до нас, чого ми маємо їй платити, якщо вона все одно нічого не вивозить? У нас купи лежать, як і лежали, а платіжки приходять справно”, – обурюється пенсіонер.

blank

“Треба, щоб було, як колись, – заплатив за вивезення сміття один раз, і все. А то порозбивали ці платіжки на купу листочків. І це не лише сміття стосується, всі платіжки стали заплутані”, – підтримала Григорія Федоровича інша перехожа Ніна Василівна.

blank

“Всіх депутатів розігнать, а мера – залишить! Головне, щоб крали менше, тоді буде в нас в Черкасах рай. А найголовніше – пенсію щоб підняли!” – коротко відповідає на запитання журналістів Василь Миколайович.

“Читай. Аналізуй. Дій” – це кредо наших журналістів. І ми віримо, що складаючи повну інформаційну картину щодо суспільно-політичного, громадського життя нашої області, ми разом з нашими читачами формуватимемо власну думку і робитимемо світ навколо кращим. Нагадуємо також, що передплату на нашу газету “Нова молодь Черкащини” можна оформити у кожному відділенні “Укрпошти” або в редакції видання  за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 223, оф. 406. Також щотижнева газета продається в кіосках “От і до” та у приватних розповсюджувачів. Найсвіжіші, найактуальніші новини читайте на сайті “Dzvin.media”, – каже шеф-редактор медіагрупи Леонід Даценко.

blank

За його словами, акція продовжиться протягом всієї передплатної кампанії.