Стало відомо, чому міський голова Черкас Анатолій Бондаренко і фракція “Батьківщини” вчора і сьогодні знову не з’явилися на сесію міської ради. Керманич міста в вчора активно святкував зі своїми однопартійцями визволення Черкас від гітлерівців в роки ІІ світової війни. Фотографії святкового столу оприлюднили на сторінці військового комісаріату області.

Нагадаємо, що вже півроку в Черкасах не збирається сесія міської ради, що викликало колапс з виплатами зарплат комунальникам, та загрожує повною кризою у місті через відсутність жодних прийнятих міською радою рішень у всіх галузях життєдіяльності обласного центру. На цьому тижні відбулися вже три спроби зібрати сесію ради, проте мер і лояльні до нього фракції саботують пленарні засідання.

В очевидь, промерська більшість боїться, що на черговій сесії таки буде оголошено депутатами п’ять нових людей, замість відкликаних громадою, а це похитне позиції Бондаренка. Тож цілком імовірно, що так може тривати до самих президентських виборів, бо “батьківщинівці” сподіваються, що їхня лідерка переможе, а тоді “кидати” провладну команду буде вкрай ризиковано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сесії Черкаської міськради працівники електротрансу вимагають виплатити борги по зарплаті (Фото)