Згідно рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 17.04.2019 №414 «Про введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території м. Черкаси (зі змінами)», товариство з обмеженою відповідальність «Сантехбудконструкція» визнано на конкурсній основі офіційним надавачем послуг з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів.

Вивезення великогабаритних та ремонтних відходів здійснюється відповідно до графіку, а саме:

– в одноквартирних житлових будинках приватного сектору збір та вивезення великогабаритних відходів здійснюється на власних присадибних ділянках та у місцях визначених мешканцями приватного сектору чотири рази на місяць.

– в багатоповерхових житлових будинках збір та вивезення великогабаритних відходів здійснюється за адресами:


blank

ВАЖЛИВО:

Великогабаритні відходи – тверді відходи, розміри яких перевищують 50 x 50 x 50 сантиметрів, що не дає змоги розмістити їх у контейнерах об’ємом до 1,1 куб. метра.
Ремонтні відходи – залишки речовин, матеріалів, предметів, виробів, що утворилися під час проведення у житловому будинку, окремій квартирі, будинку громадського призначення капітального та поточного ремонту, перепланування, переобладнання, прибудови тощо.

Важливо пам’ятати, що будівельне сміття ніколи не можна викидати у сміттєві баки, призначені для домашнього сміття, це категорично заборонено.

Великогабаритні та ремонтні відходи мають збиратись лише на вказаних вище адресах (контейнерних майданчиках). Вразі накопичення та вивезення не в установлених місцях великогабаритних та ремонтних відходів, контролюючим органом у сфері благоустрою міста – управлінням інспектування Черкаської міської ради, буде складено протокол за адміністративне правопорушення та винесений штраф.

 За детальною інформацією слід звертатися до ТОВ «Сантехбудконструкція» за адресою: вул.Смілянська, 145, тел. (0472) 56-01-01; 65-13-82.