Чергова акція під гаслом “Не мовчи, полон — вбиває” відбулась сьогодні у Черкасах біля ТРЦ “Хрещатик-сіті”. Рідні полонених та загиблих у полоні військових прийшли з плакатами і прапорами.

blank

Люди тримали в руках плакати з написами “Не забувайте тих, хто досі в полоні”, “Полон вбиває”, “Free Azov”, “Полон – це смерть розтягнута в часі”.

“Наші акції об’єднують тих, чиї рідні в полоні, тих в кого хтось з близьких загинув, приходять і небайдужі черкасці. Завжди збирається біля сотні людей. З деякими спілкуємось з 2022 року, коли наші рідні ще знаходились у Маріуполі. Наші рідні – це ті завдяки яким Черкаси в безпеці, адже вони прийняли на себе головний удар.”, – розповіла  співорганізаторка заходу Тетяна Лісова, брат якої загинув в Оленівці.

blank

“Наш син служив в “Азові”, був в Оленівці, зараз в Таганрозі. Але це дані на травень 2023 року. Зараз тема полонених відходить на другий план, тому ми виходимо на акції, зустрічаємось. Просто нагадуємо жителям Черкас що ця проблема є.” – зазначила Оксана, мати полоненого захисника.

blank

Зазначимо, що акції під гаслом “Не мовчи, полон — вбиває” відбуваються у Черкасах постійно.

blank

blank

blank

blank