Обласна та міська влада разом із командою Digital Cherkasy презентували представникам бізнесу 20 перспективних цифрових проєктів Черкащини, що плануються до запуску вже найближчим часом. Про це розповіла заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Один із проєктів — це інноваційний простір Шевченко HUB​​. Центр сучасного мистецтва, арт-платформа, розважально-дозвільний хаб, що має навчати та надихати людей шляхом проведення мистецьких практик і освітніх проєктів.

У роботі вже стратегія цифрової трансформації регіону, інвестиційній офіс та маркетплейс, портал та додаток міста та області, проєкти з є-демократії, медицини, освіти, інфраструктури, економіки, екології, туризму.

«Черкащина — це місце сили! Черкащина — це центр України! Черкащина — це Софіївка, Тарасова гора, Чигирин, Суботів, Холодний Яр, Моринці. Між іншим, моє улюблене місце на Черкащині — це Буцький каньойн, така собі «маленька Швейцарія». Черкащина — це мала батьківщина Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка. А ще Черкащина — це місце пілотування спільних проєктів», – пише Валерія Іонан у Фейсбуці.