Сьогодні, 28 листопада, біля села Литвинець, що у Канівському районі, сталася трагічна аварія. О 17:38 диспетчеру повідомили, що на спуску з гори водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Повідомила речниця черкаської “швидкої” Ірина Назарок.


До місця події виїхало три бригади екстренки. З’ясувалось, що в машині знаходились 74-річний дідусь, 63-річна бабуся та дві онучки 6-ти та 11-ти років. Водія затисло в автомобілі.

Старшу дівчинку після надання першої медичної допомоги бригада «швидкої» доправила до Золотоніської багатопрофільної лікарні зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм стегна та нирок.

Молодшу дитину у важкому стані у супроводі бабусі (яка під час аварії отримала ЗЧМТ, струс та забій гомілки) транспортували до Черкаської обласної дитячої лікарні. У дівчинки діагностували ЗЧМТ, забій головного мозку, закриту травму грудної клітки, живота та перелом шийного відділу хребта.

74-річного чоловіка доправили до Канівської ЦРЛ в термінальному стані з відкритою черепно-мозковою травмою. Чоловік впав у кому та через 15 хвилин помер у лікарні.