Встановити світлофор на перехресті вулиць Надпільна (Ільїна) та Новопричистенська (Сєдова) просять в Черкасах. Відповідну петицію було зареєстровано на офіційному сайті Черкаської міської ради.

“Шановні містяни, жителі вулиць Надпільна (Ільїна) та Новопричистенська (Сєдова) та прилеглих вулиць до цього району. Мабуть багатьом з Вас приходилось переходити дорогу біля магазину “Прем’єр”, коли десятки автівок, не звертаючи увагу на пішоходів, несуться вперед з неймовірною швидкістю.

Хочу і надіюсь щоб цю петицію не залишать без уваги, адже перейти вулицю, після 5 хвилин (можливо і довше) очікування коли знайдеться хтось відповідальний і зупиниться, можна, але по цій вулиці можуть йти ваші рідні і знайомі, там переходять дороги мами з маленькими дітками і не дай Бог! щось жахливе трапиться. А ті “безвідповідальні водії” (не говорячи гірше!), які не думають за життя оточуючих, можуть збити там когось і поїхати далі навіть не зупинившись…

На цьому перехресті вже назріло питання встановлення світлофору на всі 100%! Хороший приклад – це світлофор на перехресті Новопричистенська та Благовісна, адже після його встановлення там стало спокійніше та зникли ДТП.” – звернувуся до черкасці та влади автор петиції.