14 вересня  на станції ім. Тараса Шевченка регіональної філії «Одеська залізниця» відбулася виставка локомотивів. Інформує пресслужба залізниці.

Локомотивні депо філії – Подільськ, Знам’янка, Помічна, Христинівка, Одеса-Сортувальна, Т. Шевченка, та оборотне депо Херсон представили кращі зразки тягової техніки, відремонтовані в умовах депо поточним та позаплановими ремонтами.

Тяговий рухомий склад розмістили на двох коліях Північного вокзалу станції. До огляду були представлені 9 одиниць тягового рухомого складу. Члени комісії на чолі з директором регіональної філії «Одеська залізниця» Сергієм Нікуліним відвідали кожну кабіну, уважно оглянули робочі місця машиністів та їх помічників. Також перевірили високовольтні камери, машинні відділення, дизельне та електричне обладнання.

Директор філії Сергій Нікулін під час огляду подякував за роботу та старання колективам депо у підготовці до заходу.

«Виставка є гарним стимулом для роботи і вдосконалення техніки. Відчувається серйозний підхід та нам є до чого прагнути. То того ж незабаром для нашої філії – ще одна відповідальна галузева виставка», – підкреслив він.

По завершенню огляду технічного стану та зовнішнього вигляду було визначено переможців.

1 місце вибороло локомотивне депо (ТЧ) Одеса-Сортувальна. 2 місце дісталося ТЧ Знам’янка. 3 місце – ТЧ Подільськ.

Варто зазначити, що виставкою дуже зацікавилися місцеві мешканці, їхні діти, а також працівники і ветерани залізничного транспорту.

Завершальним акордом заходу було вручення нагород переможцям: грамот та необхідного для виробничих потреб обладнання. Зокрема, переможці отримали апарати плазмової різки Sturm, тепловізори та фарбувальні станції.