За даними обласного центру з гідрометеорології на Черкащині очікуються складні погодні умови. Рівень небезпечності -жовтий.

Ввечері 13-го та впродовж доби 14 лютого очікується погіршення погодних умов, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу. Поліція Черкаської області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Дотримуйтесь безпечної дистанції між автомобілями та правилами маневрування, користуйтесь ременями безпеки, не перевищуйте швидкості, рухайтесь з увімкненими фарами ближнього світла чи протитуманними ліхтарями.

За недостатньої видимості, особливо з настанням сутінок, пішоходам рекомендовано виділити себе на дорозі: бажано використовувати світловідбивні елементи на одязі, що дозволить водіям завчасно побачити людей на дорозі.

Пам’ятайте, що на час сильних опадів краще відкласти поїздку та перечекати негоду, а якщо виникає негайна потреба вирушити в дорогу – притримуйтеся мінімальної швидкості та будьте максимально уважними.