У Чигирині з 26 по 27 травня проходив Всеукраїнський фестиваль VIRA FEST де відвідувачі відсвяткували Трійцю, пише “ВІККА”.

Третій рік поспіль перша козацька столиця об’єднує прихильників української культури – традицій, музики, літератури, мистецтва та аутентичної кухні. Символічно, перший день Фестивалю розпочався з Троїцької ходи та встановлення рекорду Україні з наймасовішого запуску повітряних голубів.

Програмою фестивалю було заплановано Всеукраїнський конкурс духовної пісні, автоквест “Скарби гетьмана”, велопробіг, театральні вистави, забіги косплею, цікаві майстер-класи, гутірки та майстерні, мобільна виставка цікавої науки та виступи відомих українських виконавців.

За започаткованою минулого року традицією, в межах фестивалю відбулося видовищне дійство грації, краси і таланту “Красуня VIRA FEST”, під час якого визначили найвродливішу черкащанку 2018 року.

blank

Тринадцять вродливих, талановитих та кмітливих черкащанок віком від 16 до 25 років увійшли до фіналу і претендували на головний титул “Красуня VIRA FEST-2018”. Під час конкурсу, своєрідного нового погляду на українську вроду, дівчата дефілювали подіумом в етнічному вбранні від Творчої майстерні Теліженко та віночках від стиліста, дизайнера-модельєра Яни Козловської, представляли вечірні сукні від українського дизайнера та модельєра Олега Садницького і, звичайно ж, демонстрували свої унікальні таланти.

blank

Цьогоріч титул “Красуня VIRA FEST-2018”, відповідно до рішення авторитетного неупередженого журі, виборола чарівна Мар’яна Левченко з Черкас, для якої номер 13 став щасливим. Першою віце-міс стала Катерина Бондаренко під номером 2, другою віце-міс – Світлана Землянікова під номером шість.