Нове асфальтне покриття укладають на відрізку вулиці Руставі. Нині ремонтники працюють на відрізку автошляху від поворотного кільця до вул. Академіка Корольова. Дорожні роботи тут за результатами проведеного департаментом житлово-комунального комплексу тендеру виконує приватне підприємство «Дорстрой».

Завершити асфальтування на цій вулиці планують за кілька днів. 25 квітня перебіг ремонту перевірив міський голова Анатолій Бондаренко. Він наголосив на важливості виконати всі роботи до початку поминальних днів.

– Ми маємо забезпечити безперешкодний проїзд містян до кладовищ, – підкреслив він.

Окрім того, за словами заступника генерального директора ПП «Дорстрой» Ігоря Віблого, у місті до поточного ремонту готують ще кілька доріг. Зокрема, їхня організація провела фрезерування пошкодженого покриття на вулиці Гоголя (від Святотроїцької до Смілянської) та Припортової (від бульвару Шевченка до дитячого парку «Казка»).

– На вулиці Руставі ми здійснили асфальтування найбільш пошкоджених ділянок дороги, почали укладати нове покриття від кільця в напрямку кладовища, – говорить він. – Далі продовжимо ремонт вулиці Гоголя та Припортової. У планах – оновлення асфальту на вулиці Сержанта Смірнова, Волкова та Нижній Горовій.