2 червня, близько сьомої години, на подвір’я золотонісців на вулиці Пушкіна залетіла вишнева «дев’ятка», виваливши добротний металопластиковий паркан. Зупинилася якраз під вікнами.

Скрегіт металу, удар та крики господарів змусили сусідів полишити справи і кинутися на вулицю. На дорозі лежав збитий дерев’яний стовп. За словами очевидців, із салону «ВАЗ» вийшли, похитуючись, три дівчини. Одна з них була одягнена у вечірню довгу рожеву сукню, інша – у домашній халат. Не роздумуючи, вони кинулися навтьоки. Неважко здогадатися, у якому стані були гуляки, і з якою швидкістю кермувала водійка, якщо не змогла «вписатися» у поворот, піднімаючись вул. Пушкіна з боку Урицького, пише “Золотоноша.Сіті”.

Про транспортну пригоду повідомили до Золотоніського відділу поліції, звідки відразу прибув черговий патруль. Протокол з приводу ДТП їм не було на кого складати, оскільки винуватців, як корова язиком злизала. Натомість двома бусами примчали «заступники» із заготовленими версіями: «Власник авто не винен, бо у нього його украли»…

Як повідомив т. в. о. начальника Золотоніського відділу поліції Олександр Охріменко, автомобіль евакуатором відправлено на штрафмайданчик. Щодо його викрадення заяви у відділі немає. Відносно винуватця ДТП складено протокол, і дівчина відповідатиме відповідно до ст. 130 адмінкодексу України, яка передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.