Спортивні, без шкідливих звичок, рішучі, сильні духом та сповнені оптимізму, – такими черкащани хочуть бачити сучасних чоловіків і таких вважають найпривабливішими. Саме про це свідчать результати редакційного опитування, яке викликало чималий інтерес у читачів нашого видання. На запитання, кого із політиків, депутатів, владців-чоловіків  вважаєте найсексуальнішим на Черкащині, за два тижні відповіли більше п’ятсот осіб!

У список для опитування ми включили, на нашу думку, симпатичних, успішних і впливових чоловіків, добре знаних в області. Але наші читачі найбільше проголосували за свій тільки їм відомий варіант (27 %), вважаючи, що для них найсексуальнішим є хтось інший, а не включені у список політики і депутати.

Серед тих, за кого голосували наші активні читачі, найбільш сексуальними виявилися Ігор Новицький, депутат обласної ради, та Олександр Скічко, голова Черкаської ОДА, які набрали по 13 % народних симпатій. Всього на 1 % менше «сексуальної» підтримки отримав Сергій Тищенко, 1-ий заступник мера Черкас. А міського голову Черкас Анатолія Бондаренка найсексуальнішим вважають 11 % наших читачів, які взяли участь в опитуванні.

Отож, саме цих чотирьох владців-чоловіків – Новицького, Скічка, Тищенка і Бондаренка – читачі нашого видання визнали найбільш сексуальними на Черкащині. Напевне, тому, що ці люди випромінюють силу та врівноваженість, завжди демонструють готовність розв’язувати проблеми міста та області, не бояться труднощів і долають їх із посмішкою. Мабуть, саме такої впевненості у собі і в своїх силах нині часто бракує пересічним черкасцям, бо живемо у складний час війни на Сході та пандемії. Однак віримо, що названі черкаські чоловіки-політики надихають багатьох не опускати рук.

До «п’ятірки» найсексуальніших черкащани, які проголосували, віднесли і Дмитра Кухарчука, лідера черкаських «нацкорпусівців» (9 %). У цьому «сексуальному» рейтингу по 3 % народних симпатій отримали  Андрій Більда, голова відділення НОК в області та Вадим Гайович, депутат облради.

Юрія Тренкіна, секретаря Черкаської міськради, Олександра Кокобу, керівника патрульної поліції області та Олексія Мельника, керівника ЧЕЛУАШу, ну, дуже симпатичними вважають по 2 % наших читачів, які взяли участь в опитуванні. І всього по 1 % отримали Олег Арсенюк, народний депутат України, та Сергій Кудактін, депутат Черкаської міськради.

Звичайно, наше опитування дуже й дуже суб’єктивне. І, на думку нашої редакції, кожен із чоловіків, внесений у опитувальний листок, симпатичний і привабливий по-своєму. Принаймні, кожен із них успішний і самодостатній, тож таки користується серйозною популярністю.