13 серпня голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко провів перший особистий прийом громадян. Протягом більш як чотирьох годин вдалося розглянути 12 індивідуальних та колективних звернень. Загалом із очільником області поспілкувалися 43 особи.

Дві делегації із Золотоніського району звернулися щодо призначення голови райдержадміністрації, таку ж проблему порушили і сільські голови Монастирищини. Сміляни ж у свою чергу прийшли із питанням незаконного, на думку заявників, перебування на посаді чинного секретаря міської ради. Звернення щодо сприяння у виплаті коштів потерпілим вкладникам кредитних спілок, вирішення земельних питань у місті Сміла, забезпеченням житлом матері-героїні, а також проблем передачі земель Держлісгоспом у постійне керування взяли на контроль.

Ті справи, які заявники кваліфікують як «корупційні», розглянуть під час наради із представниками силових структур.

blank

Також звучали питання функціонування Черкаської районної лікарні та аптек на її території.

Консультували та відповідали на питання заявників перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький, керівник апарату Олександр Шабатін, начальник відділу правового забезпечення Вадим Губенко. Із питань медицини надавав роз’яснення начальник управління охорони здоров’я Михайло Лобас.

blank

– Люди усвідомлюють, що мають права, не втомлюються це доводити. Це хороший показник. Такі прийоми – чудова можливість побачити зворотній зв’язок із усієї області та у різних сферах, – говорить голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко.

Прийоми громадян проводяться два рази на місяць. Записатися можна за телефоном: 37-60-01.

Або ж надіслати електронне звернення на сайті Черкаської ОДА.