У директорки департаменту оргзабезпечення ЧМР Лілії Маліщук – новий кабінет на сьомому поверсі мерії. Щоправда, з нелюдськими для роботи умовами. Таку “щиру послугу” зробив для чиновниці заступник міського голови Юрій Ботнар. Відео з робочого місця очільниці департаменту поширив у Facebook журналіст Вадим Комаров, пише ВІККА.

Поки тривала судова тяганина, колишній кабінет Лілії Маліщук № 207 міська влада встигла закріпити за департаментом управління справами та юридичного забезпечення.

Нагадаємо, Маліщук звільнили з посади восени 2018 року, нібито через перебування на робочому місці у стані сп’яніння. 4 квітня суд поновив чиновницю на посаді й постановив скасувати запис про звільнення у трудовій книжці. Ця ухвала суду підлягала негайному виконанню, проте зранку 5 квітня Лілію Маліщук не допустили до робочого місця.

9 квітня Юрій Ботнар підписав розпорядження про надання у користування кабінет № 702 – невеличке господарське з обдертими стінами, умивальником, столиком і купою непотребу.

blank

Лілія Маліщук збирається офіційно звернутись з цього приводу до Уповноваженої Верховної Ради з прав людини України Людмили Денісової, аби та подивилась, як у Черкасах  “в особливо збоченій формі” знущаються над жінкою і посадовою особою.

Geplaatst door Вадим Комаров op Dinsdag 9 april 2019