Департамент будівництва Черкаської ОДА очолює Олег Різник. Він значиться керівником на сайті адміністрації. Інформація про його призначення у публічному просторі та на сторінці ОВА – відсутня. На відміну від інших керівників структурних підрозділів. Пише сайт 18000.

До нього із березня 2021-го до квітня 2022-го департаментом керував Андрій Лапін. Він прийшов у адміністрацію після призначення головою області Олександра Скічка.

У квітні цього року директором призначили Романа Лутаєва. На сьогодні він уже не є керівником.

Як повідомили 18000 у прес-службі Черкаської ОВА, Різника призначили ще 18 липня.

“За фахом – інженер-будівельник, магістр державного управління. Має досвід роботи в ОДА, зокрема в департаменті капітального будівництво, в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю області, а також у приватному секторі економіки“, – коментують у адміністрації.

За інформацією з відкритих джерел, Різнику 50 років. Він працював як ФОП, зареєстрований у Звенигородці. Як особа-підприємець надавав послуги зі сфери архітектури (технагляд, обстеження, інвентаризація). Також постачав булочки в ЧНУ. Має 15 договорів підряду на 690 тисяч гривень.

Був керівником державної житлово-комунальної інспекції в області.

У Черкаській ОДА був директором департаменту капітального будівництва. Звільнений 19 червня 2015 року. Коли призначався – невідомо.