Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував «підколи» в соцмережах щодо його любові до тротуарної плитки.Про це Бондаренко розказав під час розмови із журналісткою видання “Вичерпно“, пише сайт 18000.

– Нічого. Непоганий варіант. Плиточка до плиточки і буде результат, як то кажуть в народі, – сказав Бондаренко, коментуючи питання про жарти в інтернеті.

– Нічого кращого за плитку на тротуарній частині людство не придумало. Я був в багатьох містах за кордоном. От були ми в Грузії, в Руставі і Батумі. Там все вкрито плиткою. Звичайно, можна стелити гранітом. Це краще, і це буде якісніше. Але бюджет міста Черкаси може не потягнути це, – сказав мер і додав, що “не має заводу по виготовленню бруківки”.

Нагадаємо, цьогоріч підписано угоди на укладання плитки на ярмарку на площі 700-річчя,  у Долині Троянд, у сквері “Юність“, окрім того, укладання плитки здійснюється вздовж бульвару Шевченка в центрі міста, та, згідно з тендерами на ремонти магістральних вулиць.

У вересні у Черкасах навіть запускали флешмоб #замістьплитки. Після цього міський голова на сесії сказав, що “плитка – це нормально”.