Із Днем знань колектив ПАТ «Черкасиобленерго» привітав вихованців підшефної Шполянської спеціалізованої школи-інтернат. Від імені голови правління та всього колективу Товариства голова первинної профспілкової організації Олександр Чорний разом з директором Шполянської філії Володимиром Висотенком презентували для учнів корисні подарунки.

Школярам вони побажали успіхів у навчанні. В подарунок учні отримали канцелярське приладдя. Керівництво ПАТ «Черкасиобленерго» постійно турбується про вихованців підшефної школи. Щороку Товариство намагається забезпечувати усім необхідним.

blank – Напередодні ми дізналися про потреби навчального закладу і звісно ж, як і годиться, закупили все необхідне для дітей. Я вважаю, дітки – це наше майбутнє і турбота про них та їхнє якісне навчання має бути на першому місці. Тому всіх вітаю з початком нового навчального року. Бажаю і діткам і педагогічному колективу успіхів у навчанні, міцного здоров’я та усіляких гараздів, – підсумував голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Чорний.

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» вітає усіх із Днем знань. Хай новий навчальний рік стане цікавим та пізнавальним, а свято принесе позитивні емоції у кожну родину. Бажаємо цікавих вражень, наснаги до навчання та нових досягнень.