Подарунок до 8 березня своїм землякам зробив фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк.

Так, вчора з презентацією нового альбому “Таємний код: Рубікон” гурт виступив у палаці “Дружба Народів” у Черкасах.

Ще у 2019 році “Бумбокс” презентував цей альбом, до якого увійшло 14 пісень. Перша частина під назвою “Таємний Код” вийшла у вересні минулого року, а другу частину – “Рубікон” шанувальники почули вже в грудні.

Зазначимо, що це наймасштабніший альбом зі всіх попередніх, які випускав гурт. В минулому році вийшли кліпи на пісні “Твій номер” та “Плющ” – це п’яте відео “Бумбоксу”, випущене в рамках альбому, раніше були опубліковані роад-муві “Тримай мене”, лірик -відео “Твій на 100%”, кліп на пісню “ДШ” та екранізація відомої пісні з Тіною Кароль “Безодня”.

blank

Як говорив сам Андрій Хливнюк, назва платівки невипадкова. Адже, таємний код має для себе розшифрувати кожен, хто слухатиме альбом. Цей альбом ліричний – пісні наповнені глибоким змістом, цитатами та історіями. Певний рубікон гурт переживав у 2014 році, – в країні почалась війна і непросте становище в самому складі гурту. Тобто ідея такої назви платівки виникла не просто так.

Також у альбомі є пісня “Плющ”, написана на слова однойменного вірша Лесі України. Фронтмен гурту неодноразово зізнавався, що саме цей твір допоміг йому вибратись із депресії. Соліст написав мелодію під вірш і вийшла чуттєва композиція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це кричуща штука”, – Хливнюк про скасування фінансування фільму про Лесю Українку.

До слова, вперше в історії гурту на бас-гітарі грає дівчина. Як сказав Андрій під час концерту “тепер ми не бойз-бенд, у нас є дівчина”. Крім того, у складі колективу змінились саунд-інженер та соло-гітарист.

blank

“Звісно ж на початку туру музикантам потрібно було трішки часу, щоб, так би мовити, звикнути один до одного та зазвучати разом з новою силою, проте зараз уже все чудово. І хоч команда зараз знову у формі, проте безумовно гурт надалі продовжуватиме створювати музику, писати пісні та давати великі концерти не тільки в Україні, а і за кордоном”, – зазначила пресагент “Бумбоксу” Ольга Черткова.

Виступаючи, Андрій розповів, як закоханий написав пісню, йдучи по одній із вулиць на Митниці, а саме – хіт “Та что”, який доопрацював уже в Києві. Він неодноразово згадував рідне місто Черкаси, Золотоношу і присвячував пісні “Хімпосьолку та Юго-Западному”, де з другом “на вінілах” слухав пісні зарубіжних виконавців.

blank