Вночі, до Золотоніського відділу поліції звернулася жителька одного із сіл району з повідомленням про зґвалтування та пограбування. Повідомляє нацполіція Черкащини.

Потерпіла розповіла, що  вночі до неї прийшов односелець, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік зайшов в будинок і почав вимагати грошові кошти.  Коли жінка відмовила, зловмисник побив її та зґвалтував. Після чого нападник забрав сумку, в якій знаходились документи, кредитні картки та гаманець з грошима і зник з місця події.

Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні для  надання медичної допомоги, а оперативні працівники негайно розпочали заходи по встановленню місцезнаходження зловмисника.  Його місцезнаходження встановили протягом години. Під час обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили речі, якими він заволодів у потерпілої.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченого частиною  1 статті 152(Зґвалтування) та частиною  2 статті 186(Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Вирішується питання обрання затриманому запобіжного заходу.