Працівниками управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області здійснюється супроводження кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, за фактом крадіжок паладієвих струн із телефонних підстанцій одного із товариств. Інформують у нацполіції Черкащини.

Оперативники встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні четверо чоловіків: організатор, співорганізатор та два виконавці. Всі фігуранти справи зареєстровані в Полтавській області.

Проведено ряд обшуків за місцями проживання затриманих та у місцях збуту дорогоцінних металів. Під час обшуків правоохоронці вилучили два автомобілі, знаряддя злочину, чорнові записи із підрахунками, предмети, схожі на зброю, стартові пакети, мобільні телефони, банківські картки, рукавиці, маски, рації. Також вилучене взуття, в якому фігуранти перебували на місцях скоєння злочинів. Вилучені речові докази направлені на відповідні експертизи.

blank

На даний час підтверджується інформація про причетність осіб до 21 кримінального правопорушення у складі злочинної групи.

Фігурантів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення всім учасникам злочинної групи підозри за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

blank

blank

blank

blank

blank