Серійником виявися раніше судимий житель міста Тальне. Слідчі кваліфікують дії зловмисника за статтею 185 Кримінального кодексу України. Повідомляють в управлінні нацполіції Черкащини.

До Уманського відділу поліції звернувся житель сусідньої області з повідомленням про крадіжку з його автомобіля. Поліцейським потерпілий розповів, що з салону його автомобіля, який був припаркований на стоянці поблизу одного з супермаркетів міста зникли DVD-програвач, навігатор, та мобільний телефон.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 35-річний раніше судимий житель міста Тальне, який у скоєному зізнався та видав оперативникам викрадений DVD-програвач.

Крім того, оперативники встановили, що чоловік причетний ще до ряду крадіжок. Поліцейським він пояснив, що викрадені речі він здавав до ломбарду, а виручені кошти використовував на власні потреби.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження передбачене статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.