Учора на перехресті вулиці Самійла Кішки та проспекту Хіміків патрульні зупинили авто Audi 80 за порушення ПДР. При спілкуванні інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, інформують у пресслужбі патрульнії поліції Черкащини.


Керманичу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Результат позитивний – 1,48 проміле. Також, під час перевірки документів з’ясувалось, що водій вже позбавлений права керування.

Опісля громадянин запропонував інспекторам грошові кошти за не притягнення його до відповідальності. Гроші водій заховав в пачку з під цигарок та намагався віддати її поліцейським.

Оскільки неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі не подіяли, керманича затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт.

Зараз водію загрожує не лише адміністративна відповідальність за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, а й кримінальна — за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.