Черкаською місцевою прокуратурою скеровано обвинувальний акт до суду за обвинуваченням жителя міста Черкаси у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України, інформує пресслужба відомства.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння в приміщенні Черкаської місцевої прокуратури, протиправно та цілеспрямовано, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, яке виразилося в ігноруванні встановлених в суспільстві загальноприйнятих норм моралі та правил поведінки, з особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, безпідставно, без будь-яких на те причин грубо порушив громадський порядок, виражався нецензурною лайкою, чіплявся до посадових осіб Черкаської місцевої прокуратури, погрожував підірвати приміщення державного органу та самих прокурорів.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.